Monastery – Új gitárossal bővültek

Új gitárossal bővült a zalaegerszegi death metalos Monastery. Tóth Krisztiánt a metalcore fanok a Nice One Babe formációból ismerhetik.

A csapat az ötfős felállással Győrben Június 25-én tolja  először koncerten a death metalt. A nyári koncertek után a csapat a tervek szerint egy európai turnén vesz részt egy nemzetközi szinten ismert hazai zenekar vendégeként, erről jelenleg is folynak az egyeztetések, ezt követően pedig stúdióba vonul, ahol felveszi új albumát.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.