Devoid – Megjelent a második nagylemezük

Dusk címmel megjelent a győri Devoid zenekar második nagylemeze, melynek Burn Alive dalához egy friss videó is készült. Waldmann Szilárd a zenekar frontembere a következőket mondta a klipről:

Mindaddig a terrorizmus egy távoli dolognak tűnik, amíg az ember nem találkozik vele személyesen. A dalt az őszi bécsi terrortámadás ihlette, sokkoló volt látni, hogy olyan helyen ép egy merénylet zajlik ahol te még két hete a barátnőddel sétáltál és amúgyis rengeteg gyermekkori emlék köt oda. A dal szövege egyesszám első személyben íródott és egy ilyen elmekortani esetnek a fanatista gondolatvilágával foglalkozik. Azt taglalja, hogy mikor billen át oda a beteges vallási fundamentalizmus, hogy valaki merényletre szánja el magát.

A 10 dalos lemez felvételei  az 515 stúdióban Hájer Gergő és az MB stúdióban Tóth Balázs keze alatt készültek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.