Csütörtökön érkezik a Jinjer új dala!

Nemrégiben megírtuk, miszerint a Jinjer végzett új albuma felvételeivel, és amely lemezről az ukrán csapat elhintette: az eddigieknél keményebb lesz, az énekesnő Tatiana Shmaylyuk pedig elárulta: rendkívül személyes dalszövegeket írt.

A négyes most bejelentette: június 17-én, azaz csütörtökön érkezik az új korong első szerzeménye. 

Ha mentális támogatást remélsz majd a daloktól, akkor rossz hírem van. Ezt ugyanis nem fogod ettől a lemeztől megkapni, mert nagyon sötét és nyomasztó lesz. Egyetlen vigasztaló szót nem találsz rajta. Nyugtalan az egész album.

- mesélte Tatiana új albumuk kapcsán, és azt is megtudhattuk: volt olyan, hogy sírt a stúdióban. A zenekar utolsó nagylemeze Macro címmel, 2019 októberében jelent meg, és amíg ki nem tört a COVID-19-járvány, mindenhol teltházas koncerteket adtak vele, egy ausztráliai fellépés pedig Alive In Melbourne címmel rögzítve lett.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.