I’m Dorothy Klipforgatás és Két Új Dal

Haverock Közösség

 

Új videklippet forgat az I’m Dorothy együttes, amely nemsokára megtekinthető lesz a YouTube felületén!

Az első videoklip már májusban elkészült, most a második rögzítésében vesz részt a csapat! Az utóbbiban nagy valószínűséggel láthatjuk majd Visegrádot, ugyanis itt is forgattak!

Két új dallal is érkeznek a közeljövőben, az egyik a Sorsszerű, a másik pedig a Kitörölhetetlen címet fogja viselni. A Sorsszerűhöz készítették a májusi felvételeket, a mostani forgatáson a Kitörölhetetlen című számukhoz vesznek fel anyagot!

 

Az I’m Dorothy továbbá azt is közzé tette, hogy nemsokára élőben is láthatjuk őket, ugyanis fellépnek a BARBA NEGRA-ban. A koncert dátuma július 22, és egy másik együttes, a SingSing társaságában találkozhatunk velük.  Nagyon várják már, ugyanis ez lesz az első I’m Dorothy koncert Budapesten.

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.