The Spectre Beneath – Kriminális történet

Már a tavaly novemberi radarban szerepelt, hogy a brit power/progresszív banda, a The Spectre Beneath megjelenteti lemezét, The New Identity of Sidney Stone címmel. Az album május utolsó napjaitól elérhető digitális változatban a kiadó felületén, amiről a csapat az alábbiakat közölte:

“A bennünk rejlő sötétséget jelenítjük meg. A power és progresszív hatások ugyan beragyogják a témát, de a sötétség mindig ott rejtőzik a felszín alatt. Az új lemez, a The New Identity of Sidney Stone, történet mesélése magukban önálló eseményeket fűz össze. A főszereplő egy bűnügybe keveredik hamisan vádolják, majd élve eltemetik.

Tényleg kriminális történet. A lendületes zenét női énekessel megszólaltató korong első dalának videója már megnézhető.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.