Don’t You Feel Amazing? – Tovább kísérletezik új dalával a Trash Boat

Egyre jobban úgy tűnik, hogy a Trash Boat hátat fordít a pop-punknak, és egy kimondottan változatos, a modern (pop) rock és a pop metal között evickélő anyagot ad ki hamarosan. Ezúttal a közelgő lemez címadó és egyben nyitódaláról rántották le a leplet: a Don’t You Feel Amazing? az előzekhez hasonlóan kapott egy elvont klipet.

Az angol zenekar harmadik nagylemeze augusztus 13-án jelenik meg, 13 tétellel. Alább a borító, az új klip és a dallista, amelyből kiderül, hogy a 2019-es single is rajta lesz az albumon.

1. Don’t You Feel Amazing?
2. Silence Is Golden
3. Bad Entertainment
4. Love Without Needing
5. He’s So Good
6. Vertigo
7. Alpha Omega
8. Idios
9. Cannibal
10. Live Like A King, Die Like An Animal
11. All I Can Never Be
12. Synthetic Sympathy
13. Maladaptive Daydreaming

//www.youtube.com/watch?v=DslBHCBH_rE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.