ILLT – Lemezelőzetesek

Az ősz folyamán jelenik meg a norvég extrém metalos ILLT debütáló nagylemeze Urhat címmel. Roy Westad  zeneszerző – gitáros közel egy évtizeded  szolgáltatja kompromisszumok nélküli extrém művészetét. Debütáló lemeze olyan neves vendégzenészek segítségével és szereplésével készült el, mint Björn Strid, Dirk Verbeuren, Mr.Damage és Karl Sanders.

A lemez egyfajta madártávlatból szemléli jelen világunk  szegmentált és lidérces kórképét, és azt az őrületet, amelyben az emberiség boldogan tombol. Nyíltan foglalkozik a vallási fanatizmussal, a tudatlansággal, a korrupt vezetőkkel, az önpusztító természetünkkel, a technológiával, ami a kisgyermek kezében töltött fegyver ad.  Dühös, keserű, kétségbeesett… nincs remény reményre vágyik ezekben a megkeseredett világban.” – foglalta össze a lemez koncepcióját Roy Westad, amibe az alábbi négy videó ad betekintést.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.