Vanta – Hamarosan érkezik az első lemezük

A súlyos stoner/sludge/doom melal vonalon mozgó budapesti Vanta duó július 2-án adja ki első lemezét Zero Kelvin címmel, amiről Feel Alive dalukat szöveges videóját tették közre.

Sziasztok! Ez Zero Kelvin című dalunk videoklipje. A zenét Rostetter ‘Manó’ Márkkal közösen írtuk. Ez az egyik legszebb dolog, amit valaha alkottunk, és biztosan rajta lesz első lemezünkön.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.