Ophidian I – Spiral To Oblivion – Új lemezelőzetes videó

Fémforgács

Kilenc év után új albumával tér vissza a technikás, komplex death metalt játszó izlandi Ophidian I zenekar. Új lemezük Desolate címmel július 16-án jelenik meg a Season Of Mist égisze alatt. A lemez második videójaként Spiral To Oblivion nézhető meg, amiről az alábbiakat mondta a banda:

A Spiral To Oblivion dal az elsők között született meg az albumhoz, kezdettől fogva a zenekarunk egyik kedvence. Egy kimondottan death metal-orientált nóta volt a célunk, de megvan benne minden, ami a lemezt és a bandát jellemzi: emlékezetes dallamok, szilárd nótaszerkezet. Mint sok más dalnál az albumon, a gitárok hozzák a meghatározó dallamokat. Egy vérbeli tech-death nóta, és alig várjuk, hogy élőben is játszhassuk. Helgi Ásgeir barátunk pedig fantasztikus munkát végzett a videóval, sikerült megörökítenie az Ophidian I szellemiségét és lényegét.

Ophidian I  – Desolate
(Season Of Mist)

1. Diamonds
2. Spiral To Oblivion
3. Storm Aglow
4. Unfurling The Crescent Moon
5. Sequential Descent
6. Captive Infinity
7. Enslaved In A Desolate Swarm
8. Dominion Eyes
9. Jupiter
10. Wither On The Vine

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.