Az Acacia Strain volt gitárosa lett a Bad Wolves új énekese

2020 elején a God Forbid és a DevilDriver volt tagjaiból alakult Bad Wolves szupergrupp még Tommy Vext énekessel koncertezett Budapesten, az idei évet viszont egy szakítással nyitották, így a banda frontember nélkül maradt. De nem sokáig. A héten bejelentették, hogy megvan az utód: Daniel “DL” Laskiewicz.

DL a legtöbbeknek onnan lehet ismerős, hogy ő volt a The Acacia Strain gitárosa 2013-ig, emellett pedig a LGND nevű bandában is gitározik, plusz néha énekel is, például az alábbi Killswitch Engage coverben. Ezenfelül dalszerző/producerként is dolgozott már olyan zenekarok lemezein, mint az Unearth, az All That Remains, a For the Fallen Dreams, és nem meglepő módon a Bad Wolves legutóbbi albumának az írásába is besegített, szóval nem teljesen új keletű a munkakapcsolat.

A zenekar már írja is a harmadik nagylemezét az énekessel, a címe Dear Monsters lesz, és nyilván azt ígérik, hogy ez lesz az eddigi legjobb lemezük. Meglátjuk.

//www.youtube.com/watch?v=CGnbUGka59U

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.