Brilliant Coldness – Akadémiai Death Metal

Fémforgács

Az ukrán extrém tech-death metalos Brilliant Coldness július 30-án jelenik meg harmadik albumát a Dead Center Productions gondozásában The Ultimate Dream. Plan B: Disposal Of Humanit címmel.

Ez az anyag valami új lesz az extrém zenék világában. Képzeld el, hogy  Niccolò Paganini  extrém metalt játszik… Ezt mi Akadémiai Death Metal-nak hívjuk. Ez a zene a fizikai képességek határán játszódik. Benne van az elménk és érzéseink erőteljes energikus áramlása, ami egy nem mindennapos utazásra visz az emberi elme végtelen képességeinek varázslatos világába.” – mondta a zenekar új albuma kapcsán.

Erről az utazásról elsőként The Crown Of Darkness dalauk által kaptok ízelítőt.

Brilliant Coldness – The Ultimate Dream. Plan B: Disposal Of Humanit

(Dead Center Productions)

1. The Ultimate Dream pt. 1
2. The Moment Of Resistance
3. The Top Of The Perish
4. Individual Hell
5. The Crown Of Darkness
6. The Symphony Of The Running Away Life
7. Technogenic Illusion
8. Phantasm
9. Devilish Misanthropy
10. Chameleon
11. The Ultimate Dream pt. 2

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.