Wytch – Hallgasd meg debütáló lemezüket

Exordium című jelentette meg debütáló albumát a svéd proto-heavy doom metalos Wytch. A zenekar tagjai különböző zenei háttérrel rendelkeznek, korábban olyan csapatokban zenéltek, mint az Otyg, a The Spacious Mind, a TMEVintersorg és a Stardog.

Az Exordium albumunk az élet sötét oldaláról, a szerelemről és a halálról szól. A hangzása lágy, de egyben súlyos és szándékos kacérkodik a ’70-es évekkel klasszikus vonalú rock játékosságával.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.