Josefstadt – itt vannak az első nevek

Sajnos idén is elmarad a cseh Brutal Assault. Viszont a szervezők, ahogy tavaly Josefoff névvel, úgy idén Josefstadt-tal egy kisebb rendezvényt tervez augusztus 12-14 között a Josefov Erődben.

A mai nappal bejelentették az első fellépőket.

Ad Nauseam, Azaroth, Burning Witches, Catastrofy, Conjurer, Debustrol, Destruction, Dordeduh, Gride, Harakiri for the Sky, Igorrr, Implore, Mental Cruelty, Mgla, Pestilence, Reactory, S.D.I., Snet, Spasm, Teethgrinder, Truchlo, Struzygi

A jegyek 50%-a már elfogyott, a maradék másik fele, 80 €-ért még kaphatóak a boltban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.