Generation Kill – Rob Dukes és Gary Holt úja együtt stúdiózott

Kilenc év közös zenélés után 2014 júniusában váratlanul megvált frontemberétől, Rob Dukes énekestől a Bay Area thrash legenda Exodus. A frontember azért nem esett kétségbe, onnantól minden idejét a Generation Kill nevű saját zenekarára tudta fordítani. Rob Dukes 2005 januárjában szállt be az Exodus-ba, Steve “Zetro” Souza helyére, aki 2004 szeptemberében rúgtak ki. Rob négy Exodus albumon énekelt – Shovel Headed Kill Machine (2005), The Atrocity Exhibition… Exhibit A (2007), Let There Be Blood (2008), Exhibit B: The Human Condition (2010), majd a sors fintora szerint 2014-ben kitették a bandából – naná, hogy Steve “Zetro” Souza váltotta.

Most azonban egy dal erejéig újra egykori főnökével, Gary Holttal dolgozhatott, ugyanis az Exodus főnöke vendégszólózik a Generation Kill frissen bemutatott dalában, a Never Relentben. A szóban forgó szerzemény a banda harmadik nagylemezén, az MK-Ultrán lát majd napvilágot 2021 nyarának végén, további részletek hamarosan.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.