Raging Speedhorn – Doom Machine- horror videó

A veterán brit Raging Speedhorn sludge metalt játszik a közérthetőbb fajtából. A csapat a napokban mutatta be a tavaly megjelent Hard to Kill című albumuk Doom Machine című dalához forgatott horror videóját.

A klipet a zenekar énekese, Dan Cook rendezte.A Hard To Kill lemez tavaly októberben jelent meg és az ismert pandémiás okok miatt eddig nem sikerült élőben bemutatni a dalokat. A banda most bejelentette első idei londoni koncertjét, amire gőzerővel készülnek.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.