71TonMan – War Is Peace – itt az EP-jük újabb dala

Fémforgács

Július 7-én War Is Peace // Peace Is Slavery címmel jelenik meg az ultra lassú sludge/doom dagonyát játszó lengyel 71TonMan két tételes kislemeze. A banda közel 10 éve tevékenykedik és eddig két nehézsúlyú riffekkel megpakolt lemezt tudhatnak a magúkénak. Az EP korábban bemutatott Peace Is Slavery dala után máris itt a második a War Is Peace.

Az EP ötlete George Orwell – 1984 művén alapul, melynek történetével mára egyre több és több a hasonlóság. Jelenleg egy lefelé tartó örvényben haladunk egyenesen a pokolba… Nincs mentés, ez van, ezt érdemeljük.” mondták EP-jükről.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.