Újabb dallal vezeti fel tizedik albumát a Thy Catafalque

Harmadik új dalát is bemutatta a Kátai Tamás vezette Thy Catafalque. A projekt tizedik lemeze, a Vadak június 25-én a Season of Mist gondozásában jelenik meg, alább már mutatjuk is róla a Köszöntsd a hajnalt című legújabb számot. Tamás az alábbiakat fűzte a közelgő anyaghoz:

A Vadak a Thy Catafalque tizedik albuma. A világ állapota mindannyiunkat érint, az én számomra leginkább az elmenekülést jelenti. Mi, mint minden élőlény, olyanok vagyunk, mint az erdei állatok, akiket a halál kergetett az idők folyamán, és sok ilyen dal a menekülésről, a bujkálásról és a múltba vagy az ismeretlenbe futásról szól. A lemez nagyon színes, minden eddiginél több vendégzenésszel, de néha elég sötét és súlyos.

//www.youtube.com/watch?v=MTaODzBIuj8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.