Rekviem egy pizzáért – Új klipet mutat a Red Fang

Nuskull Magazin

Alapvetően nem szoktunk egy érkező albumról minden egyes ízelítőnek külön cikket szentelni, de a Red Fangnél azt hiszem, teljes joggal tehetünk kivételt, a portlandi stonerek ugyanis még nem tudtak kiadni nem szórakoztató mozgóképet. A zenekar június 4-én adja ki az ötödik nagylemezét Arrows címmel, amiről most megérkezett a harmadik ízelítő (a második, ami klipet is kapott), a Why.

A videó egy pizzéria kabalájának keserédes sztorijába enged bepillantást, ahol főhősünk, a kardfogú tigris(?) saját addikciójának áldozatává válik. A kisfilm – szakítva a csapat hagyományaival – nem feltétlen lett hasfalat fájlalóan röhögős, bár komikus pillanatokból itt sincs hiány, lásd például a pizza okozta tripet vagy akár a hőn áhított “anyagért” cserébe elprostituálódást. Idelent a klip, és ne felejtsétek, gyerekek: óvatosan a pepperonival!

//www.youtube.com/watch?v=e8m8OD_xVAI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.