Megjelent a TANKCSAPDA MEGÖLNI ENGEM klip! +18

Haverock Közösség

Tankcsapdától már megszokhattuk, hogy mindig valami újjal, vagy meghökkentővel állnak elő. Dalaikra igaz az is, hogy elég széles skálán mozognak, hiszen a lágy nyári dallamok mellett a metal-os keményebb vonalat is olykor előszedik. Most lett ez is, persze nem feltétlen a dalban,most klip formájában hoztak valami brutálisat. Tényleg csak akkor nézd meg, ha bírod a horrort, vagy a véres jeleneteket. Mi szerencsére bírjuk nagyon is, és be is jött.

Nektek hogy tetszik?
(Megtekintéshez a Megtekintés YouTube-on szövegre kattints)

Kicsit a klipről:
A videoklip az Ülj le mellém c. dal folytatása, hiszen az ott szereplő páros életének folytatását láthatjuk. Abban a videóban amit Till Attila rendezett, azt láthatjuk ahogy egy fiatal srác a buszon meglát egy csajszit, aki aztán ott hagyja a szemüvegét. A srác felkapja és utána siet, de sajnos nem találja a lányt. Akkor felteszi a szemüveget, ami aztán mutatja az utat a lány felé. Végén pedig természetesen összejönnek. Itt zárul a romantika, hiszen a következő videoklip, a Megölni engem c. dalhoz készült ahol véres jelenetekkel mutatják be a kapcsolat végét. Nem nagyon akarjuk lelőni, ami a klipben látható azok előtt, akik még nem nézték meg.
Annyi biztos:
Srácok! Vigyázzatok a csajokkal, főleg ha a buszon találkoztok. 😀

Nagyon köszi a Tankcsapdának, és mindenkinek aki részt vett a videoklipben.
Állat lett, és imádjuk.

Itt pedig az említett Ülj le mellém Nézhető/hallható:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.