Szólólemezt ad ki Bulb, azaz Misha Mansoor a Peripheryből

Furcsa belegondolni, hogy Misha Mansoor sokkal korábban vált ismertté a Bulb nevű szólóprojektjével, mint a Periphery zenekarral, és mostanra mégis mindenki az utóbbihoz társítja a gitárost, a Bulb meg csak amolyan becenévként maradt rajta. Ez így ment évekig, mígnem tavaly Misha előkotorta a régi Bulb-demóit, amikből aztán ki is adott egy tízlemezes gyűjteményt Archives címmel, közben pedig elkezdett összerakni egy “rendes” szólóalbumot is, ami azóta el is készült. Itt is van róla minden infó és az első előzetes szám.

A gitáros elmondása szerint idestova 15 éve íródó első Bulb-lemez címe Moderately Fast, Adequately Furious, az anyag július 16-án fog megjelenni a 3DOT-nál (ez ugye a Periphery saját házi kiadója, ami a tagok side projektjeit is gondozza). Az alábbi 11 szám lesz rajta, amelyek közül a Parabolica címűhöz készült az első videó, lásd lejjebb:

1. Unleash the Pwnies Redux
2. Echo Teuffel
3. Breeze Redux
4. Parabolica
5. Two Brothers
6. Far Too High (feat. Axel Mansoor)
7. Füf Redux
8. Press Enter Redux
9. Upload Apathy
10. Download Happiness
11. And Yet, This Man Will Soar

Eközben egyébként a Periphery következő lemeze is készülget, vagy íródnak a dalok, vagy valami ilyesmi.

//www.youtube.com/watch?v=K1TGQ9LUBKY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.