Kifordított nyári dalt dobott Lugosi Dani és Takács Vilkó

Nuskull Magazin

Lugosi Danit és Takács Vilkót valószínűleg egyre kevesebb embernek kell bemutatni: a két fővárosi zenész legtöbbször a Nirvana Acoustic tribute fellépésein látható együtt, de külön-külön is számtalan projektjük van még, zenekarok (Ganxsta Zolee és a Kartel, Polytrip stb.) és szóló dolgok egyaránt. Most egy közösen írt dallal álltak elő Szívballada címmel, amiről azt mondják, egy kifordított nyári dal. Nem mellesleg Dani mellett Radó Éden a Tiansenből is vokálozik benne. A klipjét Koltay Anna rendezte, akinek a BP Underground dokumentumfilm-sorozatot is köszönhetjük.

A Szívballada az első előzetes szám Vilkó szólóalbumáról, ami valamikor a nyáron fog megjelenni. Emellett a két dalszerző egy közös grunge-lemezen is dolgozik, ez őszre várható, illetve Dani részéről most hétvégén érkezik a Polytrip első nagylemeze, amiről nemrég nálunk debütált egy friss dal.

//www.youtube.com/watch?v=I____1-wGD8

Fotó: Horváth Péter Gyula

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.