Még egy évet csúszik az August Burns Red budapesti dupla koncertje

Miután tavaly nyárról 2021 végére csúszott, most még tovább tolódik az August Burns Red következő Európa-turnéja, és azzal együtt a budapesti dupla buli is. Az új dátum 2022. november 16-17. – ez már majdnem két és fél év halasztást jelent az eredeti, tavaly júniusi dátumokhoz képest. A helyszín az Újbudán újranyitó Dürer Kert, és a lineup is változatlan: ABR / Bury Tomorrow / Miss May I / Thornhill.

Hivatalos események itt és itt, alább pedig a jegyekkel és visszaváltásukkal kapcsolatos infók:

A megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra, egymást követőleg – azaz akinek a korábbi júniusi vagy decemberi koncertre van jegye, annak 11.16-ra, akinek a későbbire, annak 11.17-re. Amennyiben az új időpont nem felel meg, ma délutántól 30 napon át lesz lehetőség a jegyek visszaváltására. Ezzel kapcsolatban a Tixa rendszeréből fogtok emailt kapni. Köszönjük a türelmeteket!

Az August Burns Red egyébként a tavalyi Guardians album és a B-oldalas Guardians Sessions EP után most májusban tervezi kiadni a Leveler 10. évfordulós, újrajátszott verzióját, de ezzel a tempóval azon sem csodálkoznánk, ha ezekre a koncertekre már megint egy teljesen új lemezzel jönnének.

//www.youtube.com/watch?v=e2WBj_B15VQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.