Cadaveria: így készültek az új videók!

Fémcsajok

Tavaly, két év kényszerszünet után tért vissza az olasz black metálban ténykedő Cadaveria. Raffaella Rivarolo-nál, a csapat fronthölgyénél 2018-ban mellrákot diagnosztizáltak, azonban a műtétnek és kezeléseknek hála, az énekesnő teljesen meggyógyult, amely tényt elsőként a Return, majd a Matryoshcada dalokkal jelentette be, ezeket követte a Divination, nemrégiben pedig a Shamanic Path.

Néhány napja felkerült a Youtube-ra egy videó, amelyben Raffaella elmeséli, hogyan is készültek az említett klipek felvételei.

Íme:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.