Leander-Magamnak Hiányzom

Nagyjából egy hete jelent meg a Magyarországon híres metalhead, Köteles Leander új száma! A dal a Magamnak Hiányzom címet kapta.

A zenei világ nem a megszokott, zúzós, heavy metalos hangzást kapta. Leander egy sokkal nyugodtabb hangzásvilágot választott ahhoz, hogy elénekelje a mély érzelmekkel bíró, és aktuális szöveget. Az ének dallamos, a gitárszóló pedig nagy ívű, érzelmekkel telített lett.

A számhoz készült videoklip egy templomban játszódik. A képi világ nyugodtsága tökéletes vizuális élményt biztosít a dalhoz.

A szöveg egy nagyon mély témát, az elzártságot, a karantént veszi célba. A mindannyiunk számára ismertté vált vírushelyzet számos dolgot elvett az életünkből, amelyeket egészen eddig természetesnek gondoltunk. Leander a számban ezen fajta veszteségnek a lélekre gyakorolt hatását énekli el nekünk.

Keresd az együttest a Facebook felületén!

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.