Night Crowned – Egy mese arról, amikor a halállal találkoztam

Nyáron érkezik a The Crown, a Dark Funeral, a Nightrage és a Cipher System egyes tagjainak szentségtelen egysége alkotta Night Crowned második nagylemeze. A Hädanfärd címet viselő lemezük június9-én a Noble Demon kiadó révén szabadul a világra. Témáját tekintve énekesük Ken Romlin (ex-Dark Forest Of North) saját történetén alapszik. Halál közeli élmények, durva megpróbáltatások és a Night Crowned megalakulásának intenzív sztorija is felelevenedik az album 9 atmoszférikus dalban. Erről Romlin így nyilatkozott:

Amivel előálltunk, az nem szimplán egy album, hanem egy valódi történet. Egy történet, aminek nincs eleje és nincs vége. Egy történet, ami olyan régi, mint maga az idő. Ez a sztori életadásról és élethez jutásról szól. Egy mese arról az élményről, amikor a halállal találkoztam.”

Lemezük első ízelítőjeként Nattkrönt daluk szöveges videója ismerhető meg, amiről Romlin az alábbiakat mondta:

Előfordult már, hogy csendben ültél éjszaka egy erdő közepén, és hallgattad a természet hangjait, vagy csak szimplán a hátborzongató csendet? Mi ezzel a dallal hajtunk fejet az éjszaka előtt. Egy dallamos, gyors, kemény, fogós és agresszív black / death metal nótára számíthattok!” 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.