Metalcore Manson – igen, ez új Attila-szám címe

Nuskull Magazin

Nem is lenne az Attila az Attila, ha nem próbálna a zenekar lépten-nyomon minél több embert kiakasztani. Ma megjelent egy új klipes szám, a Metalcore Manson, amire azt mondják, a legmocskosabb dal, amit valaha kiadtak. Ezzel mondjuk nem is nagyon lehet vitatkozni, mikor Fronz a refrént kapásból egy “megbasztam a csajodat / leszopta a faszomat” rímmel indítja, aztán meg arra flexel, hogy sorra dugja a pornósokat és ő a metalcore Mansonja. (Utalva ezzel Marilyn Manson botrányára, akit több nő is szexuális és egyéb erőszakkal vádolt meg az utóbbi időben.) Maga a dal zeneileg egyébként inkább nu metal, mint metalcore, konkrétan olyan, mintha a standard attilás suttyóságot némi régi kornos vibe-bal dobnánk fel, de sajnos ennek ellenére is borzalmasan rossz.

Ez egyébként a harmadik előzetes a banda új lemezéről, ami július 23-án jelenik meg Closure címmel szerzői kiadásban. Rajta lesz a legutóbbi két dal, a Cancelled és a Clarity is, a teljes tracklist pedig az alábbi:

1. Anxiety
2. Empty Clip
3. Metalcore Manson
4. Day Drinking
5. Broke & Happy
6. G-Squad
7. Shots for the Girls
8. Viva Las Vegas
9. Cancelled
10. Clarity

//www.youtube.com/watch?v=auwQ8qRlW30

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.