Klippremier: Burning Witches – The Witch Of The North

Május 28-án kerül boltokba a svájci Burning Witches új nagylemeze, a The Witch Of The North, amely immár a negyedik albuma lesz a fiatal metálboszorkányoknak.

Az elmúlt években több tagcserét is megélt zenekar már bemutatta a Flight Of The Valkyries és a The Circle Of Five című nótákat a lemezről, most pedig a korong címadó dalához forogtak a kamerák, íme:

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.