Circle With Me: új klipes dal a Spiritboxtól

Bár még semmi infó nincs a kanadai Spiritbox debütlemezével kapcsolatban, azért a metalcore-zenekar fáradhatatlanul csepegteti az albumról a jobbnál-jobb dalokat, immáron harmadik éve. Ennek a termésnek a legújabb darabja a Circle With Me című szám. A dal rögtön kapott is egy videót, amit Orie McGinness rendezett és a többihez hasonlóan ez is a Rise Records felületén látott napvilágot.

Courtney LaPlante, a zenekar énekesnője így fogalmazott a dal és a klip kapcsán:

A dal megragadja a zeném iránt az utóbbi időben felmerült érzéseim teljes spektrumát, a felsülés okozta szorongástól kezdve a önmagammal szembei kételyeimtől megóvó magabiztosságig. Vizuálisan azt szerettük volna megjeleníteni, ami a legjobban hiányzik jelenleg: fellépni egy színpadon úgy, hogy semmi nincs, ami mögé elbújhatnánk: csak a hangszerek, fények és gyönyörű kamerabeállítások.

A videót, amiben főleg a kék és fekete árnyalatok dominálnak (elég csak Courtney új hajszínét megnézni), itt szemügyre is lehet venni:

//www.youtube.com/watch?v=I0WzT0OJ-E0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.