Conclave – A nyomorult élet megváltásának reménye

Dawn Of Days címmel az Argonauta Records kiadásában jelentet meg a sludge/stoner/doom metalos Conclave második albuma, melynek címadó dalára egy friss videó is készült.

Az öt dalos, 45 perces album a brutális gyötrelem és a nyomorult élet kétségbeesésből fakadó megváltásának reményét önti formába. Könyörtelenül szép.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.