TheNightTimeProject – Merkurius – új dal és videó

Merkurius címmel mutatta be új dalának videóját a Norrman testvérek Fredrik  gitáros, és Mattias  basszusgitáros vezette dark – progresszív metal vonalú TheNightTimeProject.

A Merkurius a Merkúr bolygó neve svédül. A miértjét nem tudni, de bármilyen okból is ez volt az első, ami eszembe jutott, amikor meghallottam a demó verzióját. Elveszve és egyedül vagyok egy elhagyatott bolygón. Ezt a hangulatot adja ez a dal!”  – mondta Fredrik Norrmann új daluk koncepciójáról.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.