Havanna – Egy új hardcore metal banda Budapestről

A Havanna egy vadonatúj hardcore metal banda Budapestről, akik dalaikat egymás után nyomják fel a YouTube-csatornájukra.


Sziasztok! Mi vagyunk a Havanna, egy nehézsúlyú hardcore metal banda. Célunk egy bulizható, egyszerű, de súlyos zenét csinálni. Eddig hárman vagyunk a zenekarban: Baráth Pál gitáros, Luczó Roland basszusgitáros és Kis Márkó énekes. Egy 10 számos LP-n dolgozunk, és a számainkat, ahogy elkészülnek, a Youtube-csatornánkra töltjük fel. A Face The Power nótánkhoz Puzder Attila készített egy szöveges videót.

A banda eddig hat dalt jelentetett meg. Ezeket itt érhetitek el.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.