Wizardthrone – Kozmikus extrém metal

Fémforgács

A kozmikus dimenzióból származó, túlvilági, extrém mágus metal banda, a Wizardthrone július 16-án, a Napalm Records gondozásában jelenteti meg debütáló albumát Hypercube Necrodimensions címmel. Az Alestorm, a Gloryhammer, az Aether Realm, a Forlorn Citadel és a Nekrogoblikon egyes tagjai alkotta banda zenéjében a technikás death, a power, valamint szimfonikus black metal sodrólendülete révén egy fajta egyedi sci-fi témájú atmoszférát ötvözzön H.P. Lovecraft világával. Ennek esszenciájaként egy bombasztikus űrközi kalandban lehet részünk, mely a túlvilág realitásában visz el minket. Első ilyen kalandjukat Frozen Winds Of Thyraxia daluk videójában élhetitek át, melyről M. Archistrategos Barber gitáros-dalszerző így beszélt:

Több hónapnyi viszontagságos bezártságot követően végre eljött az idő, hogy büszkén mutassuk be Frozen Winds Of Thyraxia című debütáló nótánkat! Ez a dal csak egy kis ízelítő bemutatkozó nagylemezünkről, a Hypercube Necrodimensions-ről, ami egy sokoldalú és kiszámíthatatlan kaland a heavy metal teljes univerzumán át, és azon túl. Legyetek ezúton tanúi az extrém mágus-metal műfaj születésének!”

Wizardthrone – Hypercube Necrodimensions

(Napalm Records)

1. Black Hole Quantum Thermodynamics
2. Frozen Winds Of Thyraxia
3. Incantation Of The Red Order
4. Forbidden Equations Deep Within The Epimethean Wasteland
5. The Coalescence Of Nine Stars In The System Once Known As Markarian-231
6. Of Tesseractual Gateways And The Grand Duplicity Of Xhul
7. Hypercube Necrodimensions
8. Beyond The Wizardthrone (Cryptopharmalogical Revelations Of The Riemann Zeta Function)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.