Paradox – Idén új albummal jelentkeznek

Idén új albummal jelentkezik a német thrash metalos Paradox. Szeptember 24-én, az AFM-Records kiadásában megjelenő Heresy II – End Of A Legend című nyolcadik nagylemezük koncepciója, mind szövegileg, mind zeneileg debütáló lemezük a Product Of Imagination (1987) és a Heresy (1989) témáit követi.

Visszahozzuk a ’80-as éveket, de ez nem azt jelenti, hogy magunkat akarnánk lemásolni és régi babérjainkat fényezni. Emiatt ne aggódjatok, ebbe az albumban a Paradox összes eddigi erősségét sikerült ötvöznünk és ez által csak még keményebbek lettünk. És egyben ez lesza  35. születésnapi ajándékunk!” . írták közleményükben.

További infók hamarosan.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.