Draemora – Victorious – klippremier

A Covid-19 világjárvány bezártságának “köszönhetően” született meg a  Seattle-i modern melodic death metalos Draemora zenekar, akik  június 18-án Death Rectangle címmel adják ki első lemezüket.

Nagyon megtaláltuk a hangzását ennek az albumnak. Dalaink többnyire sötét és nehéz hangzásúak. Ez nem volt szándékos, de amikor írtuk lemezt, mindannyian be voltunk zárva, volt aki a világjárvány miatt elvesztette a munkáját, valamint a zavargások erősen befolyásolták az érzéseinket.” – mondja az énekes, Taylor Wood.

Lemezükről elsőként Victorious videójukat nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.