Molto – szöveges videó Debrecenből

Fémforgács

A Molto 2017-ben alakult, Katona Péter (ének), Patai Károly (gitár), Plank Károly (basszusgitár) és Szilágyi István (dob) felállásával Debrecenben. A zenekar jelenleg a harmadik lemezén dolgozik, amiről ugyan még nincs sok információ, de csapat körüli csendet most egy szöveges videóval törték meg, ami még az előző lemezükhöz kapcsolódik. Szilágyi Pisti, a modern groove metal csapat dobosa küldte a hírt:

“Elkészült legújabb szöveges videónk, amely a 2020 márciusában megjelent Kontroll című lemezünkről, a Nincs tovább c. dalra.”.

 A Kontroll meghallgatásához válaszd az alábbi linkek valamelyikét:

https://www.deezer.com/hu/album/132945122
https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_lIutNnFv6auZCnwkEAODVgw4p6SjIZ1vU
https://play.google.com/music/preview/Bmmuhw4tpet3t4owmxjof7kshwu?u=0#

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.