Go Ahead And Die – Toxic Freedom – új videó

Fémforgács

Toxic Freedom címmel mutatta be új videót Max Cavalera (Soulfly, Killer Be Killed, Cavalera Conspiracy, ex-Sepultura) újabb projektje a Go Ahead And Die. A projektben Max fia, Igor Amadeus énekel, gitározik és bőgőzik, a dobos pedig Zach Coleman (Khemmis, Black Curse). Bemutatkozó lemezük június 11-én fog megjelenni a Nuclear Blast kiadásában.

A daluk animációs videóját Costin Chioreanu készítette, amiről Max az alábbiakat mondta:

A Toxic Freedom a rendőrségi korrupcióról, brutalitásról és rasszizmusról szól. Ez szerte a világon látható, tapasztalható. A hatóságok gyilkolják a kisebbségeket.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.