Saille – Egy bizarr horror gyűjteménnyel tértek vissza

Ötödik albumával tért vissza a szimfonikus black metalban utazó belga Saille. A zenekar április 9-én megjelent V című albumán mutatkozott be új énekesük Jesse Peetoom (DunkelNacht, Evil Oath), aki nem csak új hangzást, de új energiákat is adott dalaiknak.

Ötödik albumunkon egy bizarr horror gyűjteményt adunk hallgatóinknak. Nyolc hátborzongató mese a beteg gondolkodású felnőtteknek, amik mellé megújult hangzással és sokféle vokális témával hozzuk el az igazi borzongást. Élvezze az albumot, és ne felejtsétek el éjszaka a villanyt égve hagyni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.