Desaster – Learn To Love The Void – új videó

Churches Without Saints címmel június 4-én jelenik meg a veterán black/thrash metalos Desaster kilencedik albuma. A német hordának ez lesz az első albuma, amit Marco Hontheim, azaz Hont-tal készítettek el. Lemezükről elsőként Learn To Love The Void videójuk nézhető meg.

Ez egy tipikus, régisulis black-death-thrash lemez, jó adagnyi agresszióval, de hatalmas atmoszférával és epikus tételekkel! Ugyanakkor nagy célom volt a hangzás módosítása. A legutóbbi lemezünk nagyon nyersen szólt, főleg a közép és magas frekvenciák domináltak. Egy melegebb, finomabb megszólalást akartam most. Mindig is nagyon bírtam a 2000-es Tyrants of the Netherworld albumunk hangzását, ezúttal arra törekedtünk, hogy több részlet legyen hallható, az egyes hangszerek nagyobb figyelmet kapjanak. Ez amolyan fekete láva lett, amelyik a Sátán trónja körül ömlik szerteszét, míg a Tyrants-en ott volt a legmélyebb pokolbarlangok összes sara.” – mondta a lemezről Infernal (Markus Kuschke) gitáros.

Desaster – Churches Without Saints

(Metal Blade)

1. The Grace Of Sin (Intro)
2. Learn To Love The Void
3. Failing Trinity
4. Exile Is Imminent
5. Churches Without Saints
6. Hellputa
7. Sadistic Salvation
8. Armed Architects Of Annihilation (In Clarity For Total Death)
9. Primordial Obscurity
10. Endless Awakening
11. Aus Asche (Outro)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.