Årabrot – Megjelent az új lemezük

Norwegian Gothic címmel április 9-én jelent meg a norvég Grammy díjas expresszionista noise rockot, hard rockot, art rockot játszó Årabrot új nagylemeze, melyről máris itt van Rule of Silence daluk hivatalos videója.

A zenekar kilencedik lemeze, olyan előadok segítségével készült el, mint Lars Horntveth (Jaga Jazzist), Jo Quail csellista, Tomas Järmyr (Motorpsycho), Anders Møller (Turbonegro, Ulver) és Massimo Pupillo.

A Norwegian Gothic a csúcspontja mindannak, amit az Årabrot az elmúlt években csinált. Ezt a lemezt zeneileg összes eddigi albumunk és temáink inspirálták. Ez egy a különleges rock’n’roll zene a dekadens folkkal keveredve, amihez a szürrealizmust és egy csipetnyi régi német filozófiai gondolatmenetet tettünk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.