Last Agony – Diabolism – dalpremier

The Imminent Slaughter címmel május 7-én érkezik a nyers hardcore punkot játszó kanadai Last Agony első lemez. A banda 2017 óta ontja a mocsok robbanásszerű d-beat riffeit. Lemezükről Diabolism dalukat hallgathatjátok meg, amiről így beszéltek:

A dal a folyamatos gyűlöletet, fájdalmat és kínokat ábrázolja, amelyeket az emberek nap, mint nap megtapasztalnak egy kibaszott rendszertől és a vállalati médiumoktól. Undorító.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.