Hatebreed-feldolgozással aprít a Bodysnatcher

Nuskull Magazin

A múltkori Carnifex-féle Korn-feldolgozás után ismét egy underground körökben méltán népszerű deathcore-zenekar nyúlt egy nagynevű csapat trekkjéhez: Ezúttal a floridai Bodysnatcher adott még pár száz lóerőt (ha ez egyáltalán lehetséges) a Hatebreed egyik igazi úthenger számához, a Smash Your Enemieshez. A dal a tavaly megjelent Break the Cycle album limitált bakelit kiadásának B-oldalán lesz majd hallható, ami mától kapható az eOne felületén.

Chris Whited, a zenekar dobosa így fogalmazott a feldolgozással kapcsolatban:

A Hatebreed Under the Knife EP-je teljesen megváltoztatta a zenei ízlésemet fiatal koromban. Ők vezettek be a súlyosabb underground zenék világába. Nélkülük a Bodysnatcher sem létezne. Csak le akartuk róni a tiszteletünket egy olyan csapat előtt, akikről úgy érezzük, hogy teljes joggal megérdemlik. Még 2020 októberében játszottuk fel a dalt, szóval már eléggé fel vagyunk spanolva, hogy az emberek végre hallhatják.

Ha minden jól alakul addigra, akkor a csapatot idén szeptemberben kis hazánkban is el lehet majd csípni, az új helyszínre költöző Dürerben, olyan zenekarok társaságában, mint a Within Destruction, a Signs of the Swarm és a Sleep Waker. Ha nekem lenne egy ilyen tömegpusztító fegyver a tarsolyomban, én tuti nem hagynám ki a setlistből!

//www.youtube.com/watch?v=458D31lloWI

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.