Witchbound – Video klip-premier teuton metal hagyományok szerint

A dallamos metalt játszó német Witchbound néhány éves szünet után End of Paradise címmel jelentette meg új videoklipjét. A tétel a címadó dal hamarosan impozáns köntösben, az El Puerto Records gondozásában 2021 április 30-án kiadásra kerülő második korongjukról.

A lemezről már két dal is nézhető-hallgatható a kiadó csatornáján. Az ezúttal női énekes hangja és a vastag férfias vokálok, a fogós dallamok valóban felketik az európai német/svéd heavy metal, power metal stílus iránt rajongók figyelmét.

A Witchbound hat évvel az első, stílusában méltatott megjelenés után meglehetősen hosszú albummal fordul a rajongókhoz. A különféle formákban, többek közt jewel box-ban is megjelenő lemez digitálisan is hallgatható lesz.

A dalok listája

1. Prelude
2. Battle of Kadesh
3. Interstellar Odyssey
4. End of Paradise
5. Carved in Stone
6. Flags of Freedom
7. Torquemada
8. Nevermore
9. Last Divide
10. Sea of Sorrow
11. Foreign Shores
12. Dance of the Dead
13. These Tears
14. As long as we can rock
15. Our Hope

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.