S.O.O.T. – egy új klippel jelentkeztek

A tavaly egy különleges új albummal – Second Opportunity Or Trouble – jelentkezett érsekcsanádi székhelyű zenekar a Fáklya Rádió felhívására egy vers megzenésítésével adott életjelet magáról. A dal születéseinek körülményeiről így nyilatkoztak:

A S.O.O.T. zenekar a Fáklya rádió ‘dalszöveg megzenésítésére’ pályázó zenekarok táborát erősítve készítette el a legújabb számát, amely Faludi Zsolt Csendbuborék művére készült el. Az énekes pozícióját ezúttal Hegyesi András (Gypo Circus) foglalta el. A zenei alapokat Szűcs Gergely dobos, Kerezsi Gergely basszer és Kollár Ádám gitáros játszotta fel.

A srácok a karantén jellemezte megoldásokkal operálva valósították meg a zene és a videó rögzítését. A felvétel az Origo Stúdióban nyerte el végleges formáját Cserny Kálmán segítségével.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.