Megjelent az első klip a Light the Torch új lemezéről

Nuskull Magazin

Bejelentette a harmadik nagylemezét a Light the Torch, vagyis Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Francesco Artusato (ex-All Shall Perish) és Ryan Wombacher (ex-Bleeding Through). A You Will Be the Death of Me című anyag június 25-én érkezik a Nuclear Blast Records gondozásában. A dobokat Alex Rüdinger (Good Tiger, Whitechapel, Intronaut stb.) játszotta fel, a produceri teendőket Josh Gilbert (As I Lay Dying) és Joseph McQueen látta el.

A több mint egy éve halogatott, csak a koronavírus miatt parkolópályára tett albumon 12 dal kap helyett, amiből most a Wilting in the Light kapott videós támogatást Ramon Boutviseth által. A dallista, a klip és a borító idelent tanulmányozható:

1. More Than Dreaming
2. Let Me Fall Apart
3. End of the World
4. Wilting in the Light
5. Death of Me
6. Living with a Ghost
7. Become the Martyr
8. Something Deep Inside
9. I Hate Myself
10. Denying the Sin
11. Come Back to the Quicksand
12. Sign Your Name

Howard a ‘Torch mellett pár hete adott ki egy dalt a Jared Dinesszal közös Sion projektjével is, és onnan is várható egy teljes lemez idén.

//www.youtube.com/watch?v=p61YGaugy_Y

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.