Void Vator – Great Fear Rising – Új lemezelőzetes

Fémforgács

Great Fear Rising címmel április 23-án érkezik a pörgős hard rock / heavy metalt játszó LA-beli Void Vator új lemeze, amiről máris itt van címadó daluk szöveges videója.

A Great Fear Rising új lemezünk címadó dala és egyben annak a harmadik dalelőzetese is. Egy igen intenzív, energikus nóta, ami többféle hangulaton átrepíti a hallgatót a ball-out progresszív thrash megközelítésével.” – mondták a dalról.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.