Mindenen Keresztül EP premier

A zenekar 2016 júniusában alakult a Békés megyei Körösladányban.

A banda felállása:Bojti János – ének, basszusgitár
Szatmári Gergő – gitár
Bojti Tamás – dob
A banda kezdetben amerikai punkrock stílusú feldolgozásokat játszott, a Futok a
múlttól c. számuk is ezeket a stílusjegyeket viselte. Később a szerzeményeknél a saját hangra törekedtek, szerzeményeikbe metal, numetal és hardcore elemek is kerültek.
2018. október 28-án megjelent az Elfeledett utakon c. EP, amihez ugyanaznap
mutatták be az azóta is nagy sikernek örvendő Futok a múlttól című klipet. 2019. december 14-én megjelent az Egy húron single klipesítve. 2020. április 25-én  érkezett meg a következő EP legelső számának videóklipje, az Örökkön örökké.

2021. április 10-én érkezik a Fogy a türelem c. három dalos EP a digitális stream
szolgáltatóknál.

Az EP-n a tavaly már klip formában megjelent Örökkön örökké c. dal mellett egy Intro és két lendületes dal kapott helyet, amik szövegükben reflektálnak a mai kor kilátástalanságára, felteszik azokat a fontos kérdéseket, amik sokakat foglalkoztatnak:
„Mennyit fejlődünk egy év alatt? Az utcán nincs lélek sem alak, kiszolgál majd a hálózat”.
 
Az alig negyedórás EP-n a banda groove/thrash elemeket itt-ott hardcore-os csordavokálokkal és punkos lendülettel keveri. A dalokban ugyanakkor mégis van reménysugár, köszönhetően a dallamos és fülbemászó refréneknek.
A zenekar hamarosan egy klippel is jelentkezik majd.
Haverock közösség Facebook:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.