Korn-feldolgozással jelentkezett a Carnifex

A nu metal és a ‘core-alapú műfajok manapság már úgy járnak kéz a kézben, mint a mogyoróvaj és a lekvár. Így hát egyáltalán nem meglepő, hogy a Carnifex legújabb dobása egy Korn-feldolgozás lett. A választott dal a Dead Bodies Everywhere az 1998-as, ötszörös platina Follow the Leader lemezről. A bandának egyébként egyáltalán nem idegen terep a nu metal, pár éve már a Slipknot The Heretic Anthemjét is kezelésbe vették.

Ezenkívül a zenekar valami egyéb nagy bejelentéssel is készül, amit április 12-én fognak a nyilvánosság elé tárni. Tehát érdemes lesz nyitva tartani a szemeket és füleket, addig pedig lássuk, hogyan áll a deathcore-ráncfelvarrás Jonathan Davisék megkerülhetetlen klasszikusának:

//www.youtube.com/watch?v=MnOydi0jDc8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.