Nattverd – Sötét gyökerek

A tradicionális, zord, fagyos black metalt játszó norvég Nattverd árpilis 30-án Vandring címmel adja ki harmadik nagylemezét, ami “Black Death” trilógiájuk befejező epizódja lesz.

A Vandring egy jóval dinamikusabb album, mint az előző, mivel ezúttal előástuk a Nattverd sötét gyökereit, de ugyanakkor hűek maradtunk a banda általános lelkéhez. Átléptünk minden határt, így dalaink a korábbiaknál jóval változatosabb, egyben melankólikusabb, agresszívabb és epikusabb hangzásúak lettek.” – nyilatkozta a zenekar.

Lemezük első ízelítőjeként Naar Taaken Fortaerer Alt című daluk videóját nézhetitek meg. A dalban Geir Bratland (azaz Gerlioz / Dimmu Borgir, ex-God Seed) vendégszerepel zongorán.

Nattverd – Vandring

(Osmose Productions)

1. Det Bloer Paa Alt Som Spirer
2. Martyrer Av Kristus
3. Naar Taaken Fortaerer Alt
4. Med Rive Og Lime
5. I Moerket Slumrer Ravnen
6. Gudsmenn, Deres Svik Erkjenn
7. Det Hvisker I Veggene
8. Langt Langt Der Borte I Det Fjerne

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.