Monastery – A Hammerworld magazin mellékleteként is kijött a ‘Chimera’ EP, újrakiadások itthon és Kínában, és lesz új album is!

Most hogy hosszú idő után ismét aktivizálta magát az 1989-ben alakult zalaegerszegi death metal zenekar, a Monastery az események is besűrűsödtek a a csapat háza táján. A srácok még decemberben a soproni MD stúdióban Smicinél felvettek egy új EP-t 'Chimera' címmel. Az EP-t le lehet tölteni a zenekar weboldaláról, de postaköltségért a CD-t is elküldik bárkinek. Most azonban a Hammerworld magazin áprilisi számában CD mellékleteként is elérhetővé vált.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.