Itt vannak a Doom Sessions újabb előzetesei

Oldalunkon már többször írtunk a Heavy Psych Records által elindított Doom Sessions nevű split sorozatról. Most itt vannak a sorozat újabb fejleményei. Május 14-én érkezik a Doom Sessions Vol. 5 melyen a szabbatista vonalú amerikai heavy stoner/doom metalos High Reeper és a szintén amerikai pszichedelikus stoner / heavy riff alakulat, a Hippie Death Cult osztoznak majd. Erről máris itt van a High ReeperWinter King/Devil’s Grip dala.

A kiadvány ezt követő Doom Sessions Vol. 666 címet viselő fejezete június 18-án fog megjeleni rajta az Electric Wizard egykori dobosa, Mark Greening vezette brit okkult psychedelic doom metalos Dead Witches zenekra és a francia stoner/doomer Witchthroat Serpent dalai kapnak helyet. Erről az alábbiakban a napokban frissen közzétett Dead WitchesD.I.E. (Dragged Into Emptiness) című dalát hallgathatjátok meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.